¿Qui som?

CoopSoc som una cooperativa de consultoria social, un equip compromès amb el desenvolupament de les polítiques socials

els nostres orígens

L’any 2018 un grup de professionals de la consultoria social impulsem CoopSoc: Laboratori d’Idees Socials, una cooperativa per crear sinèrgies a partir dels bagatges que aportem des de les diferents  experiències individuals. 

Hem treballat per a diverses administracions i organitzacions del Tercer Sector en l’àmbit de les polítiques socials públiques.

Les tendències actuals en polítiques públiques impliquen la participació de múltiples agents per tal de donar respostes a necessitats cada vegada més complexes i transversals. Per tal d’articular aquests projectes es requereix la combinació de diversos sabers i experiències i nosaltres, com a professionals, apostem per equips interdisciplinaris que ofereixen un millor suport per a les administracions i entitats que volen innovar en les polítiques socials.

els nostres valors

1.

Coproducció

Reconeixem i fem valdre les experiències que ens precedeixen…

2.

Participació

Creiem i promovem la implicació de tots els agents perquè és imprescindible per desenvolupar projectes d’àmplia projecció i sostenibles.

3.

Innovació

Som conscients que els reptes de la transformació social necessiten noves formes de pensar-los i de treballar-los.

4.

Creativitat

Ens atrevim a dubtar, a mirar les coses des de diferents angles, a imaginar altres mons possibles… “Si vols resultats diferents, no facis les mateixes coses” (Einstein)

5.

Flexibilitat

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, els ajudem a definir el que necessiten i treballem conjuntament per dur a terme el projecte.

6.

Perspectiva de gènere

Reconeixem l’impacte de la cultura i la socialització en la vida de les persones, una anàlisi essencial per dissenyar unes polítiques socials diferents.

el nostre equip

Núria Fustier, PhD

Soc sòcia fundadora de CoopSoc: Laboratori d’Idees Socials, des de la seva fundació i hi treballo com a consultora social i formadora.

Experta en l’àmbit dels serveis socials públics; en gestió i planificació de polítiques socials i especialista en planificació estratègica, disseny i avaluació de polítiques de serveis socials.

Doctora en Treball Social per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en dret i diplomada en treball social (UB); màster en intervenció social en les societats del coneixement (UNIR).

Andrea Ramirez

Soc sòcia fundadora de CoopSoc: Laboratori d’Idees Socials, des de la seva fundació i hi treballo com a consultora social.

Experta en processos de coproducció de polítiques socials; en disseny i avaluació de polítiques públiques, especialitzada en polítiques salut i benestar social; i en la dinamització i gestió d’espais i òrgans de participació; especialista en comunicació i gestió de xarxes socials vinculades a projectes institucionals.

Graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona.

Consulta el CV 🡪

Gina Grifoll

Soc consultora social a CoopSoc: Laboratori d’Idees Socials on em vaig incorporar l’any 2021.

Especialitzada en dinamització d’equips i grups de treball; articulació i suport a la creació de xarxes comunitàries; i organització d’esdeveniments. Experta en planificació i desenvolupament d’activitats culturals, comunitàries i de lleure.

Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona; formació en mediació comunitària i animació sociocultural.

Onia Capçada

Soc consultora social a CoopSoc: Laboratori d’Idees Socials on m’he incorporat l’any 2022.

Especialitzada en l’assessorament i el disseny de projectes i programes; disseny i desenvolupament d’estudis i recerques; dinàmiques participatives i de coproducció de projectes; anàlisi i gestió de polítiques socials així com incorporació de perspectiva de gènere.

Graduada en Ciències Polítiques i Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona; màster en política social, treball i benestar (especialitat treball i gènere); postgrau en perspectiva de gènere a les polítiques públiques i projectes.

Maria Garcia Querol

Soc administrativa a CoopSoc des del 2023, amb especialitats en atenció al client, gestió documental, gestió pública i jurídica, i suport als projectes.

Estic estudiant el doble Grau de Gestió i Administració Pública i Dret a la UB.

Amb experiència i coneixements en gestió, em comprometo a oferir un suport integral als projectes de la cooperativa. Em motiva contribuir al desenvolupament d’iniciatives socials i promoure el canvi positiu.

Amb una combinació de coneixements acadèmics i habilitats pràctiques, m’adapto a les necessitats de la cooperativa i intento oferir el millor suport.

 

Consulta el CV 🡪