35 Anys del Consell Municipal de Benestar Social

11/07/2024

Equip de redaccio

El Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) va celebrar la commemoració del seu 35è aniversari.

L’espai de participació es va crear l’any 1988, generant un espai pioner que esdevingué imprescindible per teixir aliances entre tots els agents implicats en les polítiques socials de la ciutat.

Durant tot el curs 2022-2023, es van dur a terme diferents activitats, podeu veure la memòria AQUÍ

L’acte de commemoració va comptar amb dues taules rodones; parlaments de personalitats del govern municipal i representants del tercer sector; un concurs per les persones assistents, vídeos que reivindicaven la tasca del CMBS i dels Premis Montserrat Roig, una conducció de l’acte dinàmica i un espai dinamitzat per valorar la tasca dels grups de treball que formen part del Consell. A més una il·lustradora va immortalitzar les converses i imatges de l’acte.

CoopSoc va treballar de la mà amb el Consell Municipal de Benestar Social, contribuint a la conceptualització de l’acte, la realització i totes aquelles tasques necessàries perquè esdevingués un reflex de la importància de la trajectòria del consell i de les persones que han format part.

CoopSoc celebra haver format part d’aquesta commemoració única i continua compromesa amb la seva missió de sumar iniciatives que contribueixin al desenvolupament i benestar de la comunitat.

Podeu trobar més informació de l’acte AQUÍ

Podeu veure la gravació de l’acte AQUÍ