Keep Calm and CoopSoc Social Consulting

02/06/2022

Admin CoopSoc

Fa una mica més de 4 anys ens llençàvem a l’aventura de constituir CoopSoc: Laboratori d’Idees Socials, SCCL amb la vocació de crear una consultoria orientada a les polítiques socials, des d’una perspectiva de la coproducció i la col·laboració; amb la flexibilitat i el rigor de la feina ben feta com a signes distintius de la nostra tasca.

Poc ens imaginàvem, aquell març de 2018, tot el que ens portarien els anys següents. Ens vam submergir en un procés cap a la consolidació com una empresa al servei de les administracions i les entitats socials, en ser reconegudes com una consultoria solvent i confiable i amb la satisfacció d’ajudar i acompanyar a diferents administracions a construir polítiques socials d’impacte positiu cap a la millora de la qualitat de vida de la població.

En el procés vam viure canvis propis de les dinàmiques de consolidació dels projectes; i mentre ens organitzàvem va arribar la pandèmia, una situació mai vista en el darrer segle, que va suposar la paralització de molts dels projectes i que ens va fer témer el pitjor: podríem sobreviure?

La resposta està en aquesta entrada i en la presentació de la nostra pàgina web renovada que ens serveix, també, per presentar el nou equip de CoopSoc i la nova imatge, escenificadora de la nova etapa.

En els darrers mesos hem pogut consolidar diversos projectes i l’equip ha crescut: a les sòcies que vam participar en la fundació, l’Andrea i la Núria, s’han sumat (per ordre d’aparició): la Miosotis, la Gina, l’Ònia; i hem consolidat col·laboracions estables amb el Juanjo i la Pilar.

Amb la motivació intacte seguim creixent com equip, aportant el nostre coneixement en la construcció de noves polítiques socials.